C360_2013-01-07-10-21-16

Hopp då var det vardag igen. Känns väl både bra och dåligt. Har vart skönt att ha gubben hemma och få lite hjälp med vildingarna.

De har verkligen älskat att ha sin pappa hemma och jag har knappt funnits i deras ögon. Lite tråkigt att inte få vara poppis. Men det unnar jag älsklingen. Han har ju inte kunnat vara hemma så mycket med sina barn som han önskat. Men det kommer det med.

Julen har varit toppen och nyåret blev riktigt lyckat i år också. Tänkte se om jag kan ta tummen ur och berätta lite om allt i separata inlägg så det inte blir ett superlångt inlägg. Men jag är SÅÅÅ seg på att skriva numera. Skjuter bara upp det och sen har det helt plötsligt gått en månad. Men mycket är för att man har ju inte så många lugna stunder här hemma och när det är lugnt vill man ju passa på att ha det lugnt.

Idag kör vi slappis dag. Alla tre går fortfarande runt i nattlinnen. Nora och Nikki leker affär i Noras garderob. Jag vågar inte ens tänka på hur det snart kommer att se ut i hennes rum. Det brukar bli ett hav av leksaker och kläder efter deras vilda äventyr i hennes garderob!

Nytt År och Nya utmaningar är det nu i alla fall. Plus att SKÄMMAS över att man misshandlat sin kropp så som jag gjort det gångna året. Jag skulle ju ta tag i min vikt men det blev snarare tvärtom. Dock har jag medvetet låtit det ske tyvärr. Det har varit ett jobbigt år. Ett mycket jobbigt år. Jag har bara inte riktigt insett det förrän nu när jag tänker tillbaka hur jag har mått och känt mig.

Men nu har vi fått nya krafter och jag får tänka tillbaka på året som har gått och försöka att inte gå ner i samma hål igen så ska vi nog hitta rätt väg snart igen!