C360_2012-12-17-17-15-57

Oj Nu är det verkligen snart jul. Imorgon är det julafton. Vart tar tiden vägen! Jag hatar det men älskar det på samma gång. Mest hatar jag väl det för att jag inte har något jobb. Akassedagarna bara tickar på. Jag har verkligen inte turen med mig när det gäller få ett jobb. Jag söker och söker och söker men de vill sig inte. Jag har visat mitt personliga brev och CV för ams och de tycker att det är bra och att det inte finns så mycket man kan göra med dem. De är bra helt enkelt. Urk. Hade ju hoppats att det var ansökningshandlingarna som det var fel på.

Men felet är väl att det är för många som söker helt enkelt. Det är ju inte ens säkert att de läser min ansökan. Man vet ju faktiskt inte. Har ju hört de som skriver ut alla ansökningar och sen slänger den större mängden utan att ens titta på dem. Men nog med det. Snart vankas det jul. Får försöka lägga undan det lite. I alla fall över jul. Försöka njuta av årets finaste högtid!

Nora är hos farmor o farfar för tillfället. Hon har sovit där en natt och vi ska hämta hem henne här idag. Nikki har fått vara hemma för hon hade feber i förrgår. Hon va lite ledsen över det men nu när hon varit själv med mamma och pappa tror jag faktiskt hon är rätt nöjd med det. Mycket mer uppmärksamhet än om syrran är hemma. Men det är klart. Hon saknar sin storasyster som hon leker så mycket med. De är verkligen helt underbara mot varandra. Oftast leker de att Nora är bebis och Nikki är mamma. Det är skönt att de börjat leka mycket tillsammans för på det sättet håller de bättre sams. Än när de lekte varför sig. För då skulle de ju alltid såklart leka med samma leksaker!

Nu vankas julkalender om en liten stund. Dock tycker jag att den har ballat ur. Den var bra till en början men nu tycker jag faktiskt inte att den är något vidare. Det är synd.

God Jul på er!