S har vart här och hälsat på. Har vart riktigt trevligt. Hon åkte dock just och älsklingen är och jobbar. Blev rätt tomt här måste jag säga. Nora leker med mina pennor i tvrummet och Stina tittar på. Ingen som bryr sig om lilla mig :p

Har haft ett väldigt trevligt dygn med S iaf =) Va meningen att hon skulle åkt hem igår men hon stannade över natt =) Snart åker hon iväg till Spanien så kommer inte träffa henne på ett tag nu =( Men hon kommer ha en toppentid och det är hon värd!

Idag ska jag te Götene och lämna Nora hos farmor som ska vara barnvakt hela helgen.

Jag och älsklingen och F blir det väl bara som ska te Trollhättan imorgon. Känner mig lite sviken då F (den andra:p) sagt att hon ska med men inte längre då hon inte fixat någon hundvakt. Känns inte så kul att bli sviken såhär sista dagen.. men men.. har ju min andra älskade F =) Fast tror han o J hade tyckt det skulle varit väldigt kul att gå ensamma.. nu blir jag lite som femte hjulet känns det som fast de sagt att jag inte ska behöva känna så.. men det gör man ju..

Känslor kan man inte styra över.. men känner mig rätt ledsen faktiskt. Hade sett fram emot denna helgen så länge.. men nu känns de inget kul alls längre. Tom så att jag knappt känner för att åka.. men behöver inspirationen så har väl inget val..