Jag, älsklingen och Nora var på badhuset och badade idag. Var dock inte den bästa dagen att gå dit på kom jag på när vi väl var där. Det är ju höstlov så det var fullt med ungar överallt. Stoj och stim och bök överallt. Men Nora tyckte det var kul och det är ju huvudsaken!

Men va trött lillgumman blev efter ett badpass. Sov 1½ timme när vi kom hem och somnade redan vid halv sju igen. Hur grinig som helst. Hon var verkligen kanontrött.

Nu på eftermiddagen har jag sytt klart älsklingens halloweendräkt. Den blev rätt bra. Är lite smått nöjd i alla fall. Nu är det bara något kvar till mig. Får se vad det slutar med :p

Älsklingen ska jobba på Fredag med förresten. De ringde från Academic Work idag och undrade om han ville göra det. Självklart tackade han ja! Men tyvärr är det bara en dag det gäller. Så det blir deltidsstämpla 4 dagar. Känns lite surt.. men vad gör man… det är ju ett jobb en dag i alla fall som kanske kan leda till något annat, vem vet. Han visar ju intresse i alla fall och jag tycker det är superkul att de ringde och frågade honom om han ville ha de! De kommer ihåg honom =)

Men nu ska jag strax krypa ner i sängen. Bebisen sparkar och har sig varje kväll numera. Så härligt att känna =) Det är absolut det bästa med att vara gravid ^^