S0000006271459_F_W40_20091007161024

Igår unnade jag mig faktiskt denna klänningen. 499kr kostade den. Vet inte när jag köpte något så dyrt till mig själv senast. Men den var riktigt fin på. Är jättenöjd!

Provade massa olika klänningar och toppar men de flesta va inget att ha. Hittade en snygg topp på H&M dock, men den passade inte till helgen så hoppade den.

Denna klänningen hittade vi på Lindex! Jag som aldrig brukar hitta kläder där. Hoppas bara jag kan ha den till jul också. Får hoppas att inte magen växer alltför mycket då detta inte var någon mammaklänning. Sen när jag gått ner i vikt efter graviditeten så kanske mamma vill ha den. Hon och jag brukar ju ha rätt samma smak numera. Men blir nog lätt så när vi båda måste köpa stora kläder.

Tittade igenom min nya garderob som jag precis inhandlat när jag och älsklingen flyttade ihop. Va mycket snygga kläder det var! Jag ska verkligen gå ner till den storleken igen! Jag ska jag ska jag ska! Men inte nu:p

Såfort jag är i form efter kejsarsnittet ska jag börja ordentligt. Har ju redan börjat lite då jag faktiskt inte gått upp något alls än. Vågen står helt still trots att jag bara blir tjockare :p