2013-03-11 22.10.08

Jag var ju snäll förra året och gjorde en tårta till älsklingen o Jacob till deras födelsedagar som de kunde bjuda på på jobbet. Så kunde ju inte vara mindre snäll i år. Dock fick de bli en med hallonfyllning för vi hade så mycket hallonsylt hemma. Jordgubb blir godare men jag hoppas att denna blir god med. I år valde jag att vara lite kreativ istället för att bara skriva nåt tråkigt på som ändå bara kladdas ut. Här ovan har ni resultatet. Jag är faktiskt nöjd. Det var riktigt skojigt att göra den och idéerna växte fram under bakningens lopp.

Ska strax ställa mig en stund på crosstrainern tänkte jag. Måste ta tag i de där någon gång. Det håller inte annars. Hoppas på att få lite mer energi med för är riktigt trött idag och var det igår med. Crosstraining och Dicte! Så får de bli.

Ikväll blir de fika med Tjejerna. Trevligt! Älsklingen får va hemma med barnen. Ska bli skönt att få lite egentid. Hade iofs en timme igår då jag och Fia var ute och gick. Men det är inte riktigt samma sak.