SkärmklippNär älsklingen var på jobbet så skrev han detta till mig. Det gjorde min dag. Jag tror tårtan var lite poppis i alla fall. Hade inte blivit något kvar alls. Det gillas! Hoppas den räckte till alla bara. Men de borde den gjort. Denna dagen har varit lite spänd om man säger så. Av en speciell anledning men det verkade gå bra i alla fall =)

Kvällen har jag spenderat i Skövde på Rådhuset och fikat tillsammans med Fia, Ica o Bitta. En mycket trevlig kväll var det men mycket prat. Det var länge sen jag hade en sån kväll. Den var riktigt välbehövlig. En riktigt mysig kväll helt enkelt. Men helt slut nu. Sitter o lyssnar på låtarna från finalen i Melodifestivalen. Helt okej låtar i år faktiskt. Ett plus åt det!

20130312_185413

Först åt jag en räkmacka och sen åt jag Cheescake med vit choklad och hallonsmak. Underbart gott alltihop. Tack underbaraste Fia för detta <3

Nu blir det snart sängen. Ska sova tidigt idag. Det behövs. Magen har krånglat hela dagen. Den gör ooont riktigt ont! Jag hoppas verkligen att jag får en tid snart. Så jag slipper gå runt och ha ont. Det gillas verkligen inte. Imorgon är det onsdag och halva veckan har gått. Det är inte klokt. Men imorgon blir det en lugn dag med städning och sen på kvällen hoppas jag på Raid…hihi..