Bild 067

Va ute en stund innan idag för att lämna ett ps3 och Nora fick åka lite pulka. Men usch så kallt det var. Kände knappt mina händer och fötter när jag kom in. Är fortfarande lite halvt frusen. Får ta en stor mugg te sen tror jag =)

J ringde innan och undrade om älsklingen ville med till Tyskland i februari. Det ville han såklart! Passa på att handla till bröllopet lite. Så nu har jag suttit ute på bröllopstorget och läst lite. Måste tänka ut hur mycket vi kommer att behöva. Vill inte ha för mycket och inte för lite. Vill inte att folk ska bli alldeles för onyktra. Själv vet jag inte ens om jag ska dricka någon alkohol över huvudtaget. Ammar jag så kommer jag inte göra det.. men vet ju inte om amningen kommer funka. Det krånglade ju så med Nora. Men ammar jag inte så vet jag inte. Det lutar till inte ta någon alkohol alls. Smidigt för då kan jag köra till hotellet. Men samtidigt så vore det mysigt att kunna ta brudskålen med alkohol iaf och kanske någon cider.

Äsch jag vet inte hur jag kommer göra och det kommer jag nog inte veta förrän dagen är kommen så inte lönt att grunna mer på det nu =)

Önskar att tiden gick lite snabbare så att lite fler bitar faller på plats. Vill prova bröllopsklänning, beställa tärnklänningar, fixa smyckena (har iofs redan gjort ett par men ska göra ett nytt sett med den färg tärnklänningarna kommer att ha).

Jag vill kolla på älsklingens kläder och jag vill att vårskorna ska komma så att jag kan ge mig ut i skovärlden och hitta mina brudskor!

Det är mycket jag vill som jag måste vänta på!