DSC00388

Åh längtar efter sommaren nu! Efter värme och sol och efter att få vara ute i stugan och bara lata sig =) Här sitter Nora i sin egna pool utan vatten i den stora poolen med (enligt Nora) kallt vatten och flyter runt och tittar på pappa när han klipper gräset =)

I sommar kan hon nog bada med oss i den stora poolen. I somras tyckte hon att det var för kallt. Fast det är klart. Hon var ju van vid minst 34 gradigt vatten när hon badade då :p

DSC00382

Här ligger hon i hängmattan och latar sig =) Åhh om det ändå kunde vara sommar nu =)

Idag har vi vart framme på arbetsförmedlingen och lämnat papper igen. Inget har jag hört från dem sedan jag blev inskriven i “Jobbgaranti för ungdomar”. Det är ju snygg jobbgaranti det där. Inte ett ord på 2 månader. Snart är det inte mycket lönt heller känns det som. Men men..

Graviditeten går bara bra. Inga känningar av att bebisen vill ut än iaf. Igår hade boxningsmatch med volter i magen. H*n var riktigt vild där inne ett tag. Men tar väl igen det lugna som vart i några dagar då vi gjort mamma lite orolig.

Suttit och filurat lite på hur vi ska ställa borden på bröllopsfesten med. Tror det går att göra som jag vill iaf =) Måste ut och mäta lite någon dag med.. dags att ta tag i allt planerande och donande igen kanske så att det inte skjuts alltför långt fram. Då har vi nog fullt upp ändå ;)