DSC05185

Efter fotograferingen åkte vi den korta biten med bilen. När vi parkerade så behövde jag verkligen gå på toa!! F springer upp som den bestman han är och försöker fixa nycklar till en toalett men det visade sig att det inte fanns någon i församlingshemmet eller vad det nu var för byggnad så vi var tvungna att vandra upp till kyrkan och gå bakvägen in där. Men vi fick helt plötsligt väldigt bråttom då jag ser mamma och Js bil närma sig och ställa sig nära våran. Jag ville ju inte att de skulle se mig innan vigseln så jag fick en fin “mur” runt mig.

Sen in på toa men behövde hjälp av mina två tärnor att klä av mig. BHn var nämligen fastsydd i klänningen och jag hade sådana där trosor och stumpbyxor som drar in magen. Det var ett väldigt bök bara för att få gå på toa lite.

De flesta i brudföljet passar på att gå på toa och helt plötsligt är klockan snart två och vi går och ställer upp oss som vi ska stå.

Vi hör kyrkklockorna ringa och ingångsmarschen starta. (Som ingångsmarsch hade vi intromusiken till Ronja Rövardotter). Vi väntar och väntar men ingen kommer och öppnar dörrarna. Vi vet inte vad vi ska göra. Ska vi öppna själva? men visst sa dem att de skulle öppna åt oss? Ska vi vänta eller ska vi gå in? Ja frågorna var många hos oss. När halva introlåten är spelad så kommer vaktmästaren och öppnar till oss. Han hade glömt att han skulle öppna! Eller missförstått på något sätt. Aja.. vi blev insläppta och var framme innan låten var slut. Undra vad de inne i kyrkan tänkte… o prästen framför allt. Han hade visst skruvat lite på sig där framme :p