IMG_4053

Här är en bild som skulle passat bättre i gårdagens inlägg…

Fotograferna dök upp efter ett tag. Det visade sig att de stått på ett annat ställe och väntat. Vi tog en hel del kort i stadsträdgården. En sak var lite komiskt faktiskt. Precis när vi ska börja ta kort så ser jag en person som ser väldigt bekant ut. Det ser precis ut som min gamla NO lärare från grundskolan. En lärare som inte var så förtjust i varken mig eller Fredrik… eller inte särskilt förtjust i vår klass över huvudtaget. Hon kollar väldigt mycket på oss. När jag sedan kan prata med F så säger han exakt samma sak plus att det lät som henne när hon pratade med den hon hade med sig.

Så det var säkert vår gamla NO-lärare. Lite komiskt faktiskt. Hon bodde i alla fall förr i Jönköping så antingen var hon på besök här eller så har hon flyttat hit.

Fotograferingen i stadsträdgården var rätt svår då det fanns mycket annat att kolla på. Jag hatar som alla vet att vara framför kameran så det var rätt lätt att tappa koncentrationen lite då o då.

Men vi fick nog flera fina kort hoppas jag.

När vi var klara med fotograferingen där så åkte vi vidare till kyrkan och tog lite fler kort. Klockan bara sprang iväg så det blev inte ens hälften av ställena vi planerat att ta kort på. Det blev endel på bilen som vi inte tänkt från början men fotograferna blev helt saliga när de fick se den :p

Vi tog flera olika sorters bilder. Både med tärnor o bestman samt utan dem. Jag kan ju säga att jag hade rätt ont i nacken efteråt :p och ONT i fötterna då jag hade klackskorna på mig hela fotograferingen bara för att klänningen inte skulle släpa för mycket i backen då den var precis jäms med marken med mina skor med 8 cm klack.