gunvors kamera (60) Kommer inte skriva om hela bröllopet i samma inlägg. Det skulle bli så väldigt långt då så kommer skriva det lite pö om pö.

Dagen började väldigt tidigt för min del. Jag hade ställt klockan på 6.15 men vaknade redan runt klockan 5.30. Låg och vred på mig en stund i sängen men bestämde mig för att gå upp då det inte gick att somna om. Satte mig vid datorn och uppdaterade bloggen samt grejade lite allmänt. Läste aftonbladet, kollade vädret och lite sånt.

F vaknade när jag grejade och jag började göra mig i ordning. Åt frukost och klädde på mig. Satt och pratade lite och började känna mig smått nervös. Vid 7.10 går ja och F ut i bilen. Tur att vi var tidiga för vi behövde tanka :p Strax innan halv åtta stiger vi in hos frisören och jag sätter mig ner och är faktiskt väldigt lugn. Fick höra det flera gånger under de 3 timmar som jag satt i frisör och sminkstolen. Men jag hade bestämt mig för att vara lugn och jag lyckades!

När hår och make är klart är det dags för något i magen. En baguette med köttbullar och röbetssallad blev det. Mycket gott för jag var hungrig. Sen ner och ta på klänningen. Det var nog det bästa på hela morgonen. Sen är det bara att låta tiden gå. Det var fortfarande över en timme innan vi skulle möta fotograferna.

S blir klar men F blir inte klar så hon åker hem till oss och gör sig klar tillsammans med den andra S som har hjälpt mina älskade tärnor med deras smink och frisyrer.

Vi andra, alltså jag älsklingen, F o S sätter oss och väntar i stadsträdgården där de första bilderna ska tas. Men fotograferna var sena…fortsättning följer…

 

Jag vet borde haft en bild från när jag gjordes iordning, men de bilderna har jag inte lagt in på datorn än!