Glömde o säga att vi var på BVC förra veckan med Nikki. Hon vägde 6555g och var 65cm lång. Börjar bli stora damen nu och snart har hon och Nora samma klädstorlek känns det som. Nikki har 68 på allt nu och Nora har 80/86. Vi la undan Noras 68 kläder när Nikki föddes. Då hade Nora 68/74. Nu har hon lite 74, lite 80 o lite 86. Nikki har kvar lite 62 kläder men de är korta i armar och ben och bodys går inte knäppa.

Att det kan vara sån skillnad på två systrar. Men det är klart. Nora är dels prematurfödd och sen har hon även mitt syndrom med. Det gör ju henne lite kortare också.

Tillbaka till BVC. Allt annat var bra. Nikki följer sin kurva som hon ska. Hon är fortfarande lite längre mot vad hon väger men hon följer sin egna kurva bra så nu säger de inget om det längre. J sa tom att hon får lagom mycket mat :p

Har börjat med 5 månaders mat nu med. Smaskens är det tycker Nikki. Skönt det att det funkar så bra med maten tycker jag. Hon blir dock lite hård i magen så får kanske börja med lactulos igen. Men får avvakta några dagar. Hon bajsar ju i alla fall och det är ju det viktiga.