2013-12-06 10.38.34

Att man kan bli så trött av att gå på penicillin. Är helt slut i kroppen. Hostan vill inte ge med sig. Lite lock för ena örat och näsan den rinner. Aja det är bara att bita ihop.

Ska bli skönt när man kan börja träna igen. Så man får lite energi till den trötta vinterkroppen. Det behövs verkligen nu när det är så intensivt i skolan. Imorgon påbörjas en två veckors kurs. 5 lektionstillfällen och det känns som det blir MASSOR med hemarbete. Urk. Men det är bara att bita ihop för sen kommer vi ha fem veckor juridik. Vet inte om det blir så mycket bättre. Lagboken har kommit i alla fall och bly väger den. 3,3 kg. Sen tillkommer ytterligare en bok till som ligger på posten påväg hit. Ska bli spännande att se vad den väger. Kommer få min träning fram och tillbaka till skolan bara ;)

Sen har jag kommit på att jag längtar verkligen inte efter sommaren. Visst det är skönt när det är varmt. Men det blir så äckligt varmt att träna. Då är det mycket mer behagligt nu när det är kallt ute. Efter duschen är det så skönt att komma ut i kylan och få kyla av sig lite. Så lite snö igen tack?

Detta året och förra hösten har verkligen inte varit som vanligt. I höstas längtade jag efter att sommaren skulle ta slut så att hösten skulle komma. Nu vill jag inte att vintern ska ta slut. När det gäller mig har det alltid varit tvärtom.