Jag borde göra så att jag inte kan gå in på hemnets sida och titta på hus. Jag hittar bara fler o fler hus jag vill ha. Nu har jag hittat ett hus som uppfyller alla mina kriterier utom en.. det ligger inte här. Men det ligger på ett litet ställe. Har lagom antal rum, har bastu, har en stor tomt, har garage, har en annan uppvärmningskälla än olja, direkt el eller fjärrvärme, verkar ha en bra planlösning, har ett stort kök, har lagom stora rum. Älsklingen skulle inte få så långt till jobbet heller.

Men nej. Jag skulle få längre till skolan och två bilar skulle vara ett krav. Det är det ju nästan här i Tdala med men än så länge har vi klarat oss med en. Men det skulle ju helt klart underlätta med två eftersom vi båda reser varje dag.

Husköp måste verkligen läggas på hyllan tills jag studerat klart. Jag vill inte ha ett bolån när jag studerar.. eller snarare jag vill inte ha ett hus med allt som ingår om jag står utan sysselsättning efter studierna.

Fördelen med att bojkotta hemnet fram tills studierna är klara är att jag behöver inte sörja alla hus jag vill ha som jag inte kan få. Det är kanske bättre att börja drömma igen när det faktiskt är dags. Om det blir dags en vacker dag.

unnamed