image

Idag vaknade jag upp till en sån där härlig dag allt bara känns helt fantastiskt. Jag har saknat denna känslan och jag förstår inte varför jag aldrig lär mig. Jag har ju sett mönstret när jag får dessa lyckoendorfiner. Det är när jag äter bra och skippar de där hemska snabba kolhydraterna. Jag mår ju alltid såhär bra när jag skippar dem. Nu har jag snart inte gjort ett enda avsteg på en månad och jag mår helt fantastiskt! Jag har inte tränat på 2,5 vecka pga min förkylning/pollen eller vad det är men ändå mår jag såhär. Jag förstår inte hur ens kost kan inverka så på ens känslor och humör. Men tydligen gör det så på mig och jag är glad att jag hittat verktyget till mitt välmående.

Idag är jag tacksam för allt jag har. Jag är tacksam över där jag befinner mig i livet idag och att jag har en sån fantastisk familj vid min sida. Idag ska jag bara dra in våren och boosta mina endorfiner. Blir kanske att sätta sig ute en sväng o läsa rapport.

Jag hoppas ni alla därute får en helt fantastisk dag :)