image

I natt blev jag minst sagt chockad! Jag vaknade av att någon satt i sängen. Det var Nora som ville sova hos oss. Den har nog aldrig hänt innan. Så självklart fick hon det. Hon hade svårt att sova berättade hon så därför ville hon sova hos oss.

Fyra timmar senare vaknar jag av att jag fryser. Nora har tagit mitt täcke o ligger och sover på det. Det gör hon alltid med sitt egna täcke också. Lägger de undrar sig o sover på det. Fattar inte varför men det är nåt hon har för sig i alla fall. När jag äntligen fått bort henne från täcket så somnar jag om direkt o vaknar först när klockan ringer.

Det var riktigt mysigt att hon ville sova hos oss. Det är jag ju inte bortskämd med direkt. Hon var väldigt trött efter natten plus att hon hostar lite så hon fick vara hemma med mig idag. Jag har ju bara slutklämmen kvar på examensarbetet och sen väntar jag på det arbetet som jag ska opponera på. Får se när det dyker upp idag. Senast klockan 15 skall jag få det enligt riktlinjerna i alla fall :)

Har ställt in på fb att jag får se mina minnen. Idag fick jag ett minne som jag skrev för 3 år sedan men berörde ett minne som hände för 7 år sedan när jag låg på Östra i Göteborg. Då låg jag och väntade på att få åka till KSS. Och fick besked att ambulanstransporten var ordnad så att jag skulle få åka den dagen. Då blev jag så glad för jag det jag roade mig på dagarna på östra var att räkna prickar i taket. Inte särskilt underhållande.

När jag sen kom till KSS så kom mamma och höll mig sällskap på kvällen! Det var en sån underbar känsla att få komma dit. Jag känner den lyckan jag hade kroppen än idag när jag tänker tillbaka på det. Sen att jag ändå inte fick sitta eller gå det gjorde inget för på KSS fick jag mer besök än vad jag fick på Östra och älsklingen kunde komma varje dag. Dessutom fick jag en tv på rummet så då hade jag ju lite att göra i alla fall. Även om kanalutbudet inte var bra så var det i alla fall bättre än inget.

Jag är väldigt tacksam över den fina familj jag har. När jag låg där för 7 år sedan vågade jag inte ens tänka på hur allt skulle gå. Jag hoppades att det skulle gå bra och det har du ju gjort med!