Konversation

Att några mess kan värma så mycket! Man blir så glad när man får sånna här mess! Jag gjorde faktiskt som Fia bad mig göra. Jag ryckte upp mig. I alla fall för stunden. Jag är orolig men jag visar det inte. Hela helgen har gått utan att jag försökt tänka alltför mycket på framtiden. Dock har vi ju haft magsjuka i huset att tänka på också så det har ju tagit sin tid med. Tur det kanske.

Tråkiga är att hela helgens planer fick ställas in. Mamma o Jörgen skulle kommit och hälsat på i lördags och kvällen skulle bjuda på spelkväll. Riktigt så blev det inte. När jag vaknar på lördagsmorgonen så går jag raka vägen till toaletten och spyr. När Nora vaknar så spyr hon det första hon gör med. Rolig början på dagen. Nora mådde bra under dagen. Jag var illamående men började må bättre fram på kvällen. När Nora lagt sig så spyr hon ner halva sängen. Vi som trodde hon mådde bra nu.

Tvättstugan är bokad så det blir att ringa runt för att försöka få låna en tvättmaskin och en torktumlare. Kudden hon spydde ner kosta 300kr ny och den är bara 2 månader gammal så det var inte riktigt så man kände för att låta den ligga o bli förstörd. Älsklingen fick tag på sin mamma och begav sig till Götene med tvätten. Hem tog han med sig lite kinamat och det var så gott. Jag behövde saltet!

Söndagmorgon…illamåendet borta men nu har jag något djävulskt ont i halsen istället. Suck… hela dagen var jag orkeslös och låg framför TVn och desperata hemmafruar. Framåt kvällen mådde jag så jag var med och raidade lite.

Idag har jag lite halsont kvar. Men det är okej. Krafterna känns som om de kommit tillbaka rätt så bra i alla fall. Se om man kan ta tag i hemmet lite idag! Måste ha nåt att annat att tänka på!