Stor-osäkerhet-råder-kring-Boverkets-nya-byggregler-Titania-försöker-reda-ut-begreppen

Ja, jag kan inte säga vad beskedet blev. Det blev varken positivt eller negativt. Lite så jag faktiskt trodde det skulle bli. Inga löften och mer osäkerhet.. bara skjutit lite på det i tiden. Suck säger jag bara.

Nu när beskedet sjunkit in så känner jag mig bara “Hopp, de va det då.” Men vad ska man göra? Det finns inte mycket att göra.

Får väl sätta mig framför mina desperata hemmafruar en 40 minuter och njuta av lugnet som infunnit sig här hemma när barnen sover. Har i alla fall vart duktig och grejat hemma samt sökt lite jobb. Men jag hoppas mycket på det Ulla ringde om. Vore kul att få det. Men med min vanliga otur händer väl inget mer där heller. Känns lite som om man gett upp hoppet. Och nu börjar man läsa om varsel igen och det känns ju inte direkt något positivt heller…

Idag får det bli Anti dagen tror jag nog :p