20140118_192441-kdcollageÄntligen är julen nerpackad i lådorna. I alla fall nästan allt. Har gardinerna kvar att ta ner. I år har jag verkligen haft kvar sakerna alldeles för länge men det har verkligen inte funnits någon tid över att ta ner allt. Två tentor för mig och hemtenta + diskussionsseminarium för älsklingen samt att den lilla tid som blir över måste ju självklart gå till våra små.

Så nu är det så himla underbart att få en helg man inte har haft några måsten förutom att få lite i ordning på lägenheten igen. Den har varit ett stort kaos. Tvättberget har växt och allt har varit i oordning. Men efter att ha tvättat två dagar och plockat lite här hemma börjar man kunna skymta en lägenhet igen.

Det har dock inte gått så snabbt då vi var iväg och åkte pulka igår och efter det ar man ju helt slut. Idag ska vi åka in till Skövde och barnen ska få testa sina skridskor för första gången. Bambi på hal is kommer det ju bli. Jag har inte bestämt mig än om jag ska snöra på mig mina eller ej. Har ju inte stått på ett par skridskor på minst 8 år. Sist var i alla fall med en liten Julia innan jag ens varit gravid med Nora.

Bäst att ta tag i dagen lite innan det blir dags att laga mat för att sen åka iväg!