Fotor0120173144Igår invigde flickorna sina skridskor för första gången. De hade aldrig stått på ett par skridskor innan. Vi hade inga förväntningar om att de skulle kunna åka själva alls igår men ack så man kan bedra sig.

Nikki vinglande hos Johan i ca tio minuter sen kunde hon hålla balansen själv och stapla sig framåt. Nora kunde också det efter en stund. Riktigt skoj hade dem i alla fall. Båda två var superduktiga och jag kan ju inte mer än vara stolt över mina små.

Nästa gång blir det att öva på att ta riktiga tag med fötterna så att de får upp lite fart också. Men att de bara lyckades ta sig framåt utan att nån höll i dem det gör mig imponerad!

Själv snörade jag också på mig mina skridskor. Inte åkt på hur många år som helst men lite kunde jag åka i alla fall. Dock kändes det som om någon stack en kniv in o ut i min fot som jag bröt när jag var 17. Det var inte det minsta mysigt så jag åkte nog inte mer än max 5 minuter. Det gick bara inte. Så jag har bestämt mig för att ringa till en sjukgymnast o se om det går att träna upp musklerna runt det benet som jag bröt så att jag ska kunna åka utan att få superont i foten! Smärtan sitter kvar än men den har mattats av. Jag blir så trött!