I torsdags fick jag äntligen mina första pengar från A-kassan. Det tog bara 11 veckor eller nåt sånt. Var säkert mer :p Det är hårda veckor utan pengar. Tur att man haft pengar undan sparade så man hade lite o nalla av.

667 kr om dagen blev det i alla fall. Kanske kommer bli lite mer då det visst var YTTERLIGARE ett papper som skulle in. Vilket de inte informerat något om förrän nu. Det är så typiskt A-kassan.

Lite surt att man bara får betalt för 38 timmar när man arbetat heltid som ska vara 40. Men eftersom man har jobbat skift så är det ju bara 38 timmar som heltid men det räknas inte som heltid hos A-kassan. Aja.. jobbigt de där i alla fall.. annars hade jag nog fått ut lite mer, några kronor eller så. Men orka bry sig. Jag är glad att bara få ut pengarna.

Fick ju en ny period också =) Dock blev det bara 60 dagar mer då jag bara vart arbetslös 60 dagar sen jag började arbeta på Daffes. Det är inte så dåligt ändå. Känns som det ska vara mer. Men inte då.

Surt med 7 dagars karens igen bara. Det känns ju i plånboken så att säga.