Bild 227

Titta vilken söt bild på T jag hittade. Jag har också alltid velat ha en Chihuahua (hatar att det är så svårt att stava). Fast jag har alltid velat ha en långhårig. Men det får bli när jag är gammal pensionär med många barnbarn (så hoppas jag får många barnbarn).

Svininfluensan då.. denna hysteri. Jag är redan trött på allt prat om vaccin hit eller dit. Varför kan inte folk få göra som de själva känner för utan att andra ska lägga sig i.

De som tycker att man är egoistisk för att man inte tar vaccinet får tycka det. Jag har hört tillräckligt många bra argument för att inte ta det, men även hört många bra för att ta vaccinet.

Men som det är bevisat sedan länge så får man ju det bästa skyddet genom att ha sjukdomen mot att ta vaccin. Kanske inte så lyckat att få svininfluensan som gravid, men hur många svåra fall har det kommit egentligen? Inte särskilt många. Och får jag svininfluensan och blir väldigt dålig då är det meningen att jag ska bli det också.

Det hade jag säkert blivit av vaccinet eller nåt annat i vilket fall som helst. Jag tror på ödet, det har jag gjort sen jag var riktigt liten. Det som händer är menat att det ska hända. Därför dör endel av alldeles för små saker (kan tyckas) och andra har ofantlig tur och lyckas överleva de mest konstiga saker.

Jag tror även att alla har en speciell mening med sitt liv. När man gjort det man är menad för då dör man av en eller annan orsak. Alla har olika uppgifter och ingen vet sin egen uppgift eller några andras heller för den delen.

Det är rätt skönt att leva efter att tro som jag gör. Man behöver inte vara rädd för något då det som händer det är meningen att de ska hända hur svåra saker det än är.