Ja, i helgen var det mycket jobb i stugan må jag säga. Vi åkte ju redan dit i torsdags. I fredags morse började alla att kapa träd och göra i ordning. Framåt tolv smet jag iväg då jag skulle träffa min jobbcoach. Han var trevlig men jag vet inte om det kan ge så mycket. Han var inte mycket äldre än mig och jag kan knappt tro att han ens varit ute i arbetslivet på riktigt då jag fattade det som att han fortfarande studerade. Han kan ju haft extrajobb och sommarjobb och så.. men det är ju inte alls samma sak. Men jaja.. vi får väl se om det leder till något eller ej.

Sen när vi var klara for jag tillbaka till stugan efter att hämtat upp lite saker hemma. Tittade i tidningen efter jobb men noll att söka för min del som vanligt. Men det är klart.. hur många anställer en gravid?

Det har dessutom börjat synas nu så det är inte så jätte lätt att dölja det längre. Men men.

Lördagen fortsatte arbetet därute, men nu var det inte så mycket kvar att göra. Blev klara rätt tidigt.

Idag har vi packat och donat så nu har vi inte kvar mycket därute. Noras säng och gunghäst plus soporna så det ska vi ta någon dag sen.

Nu ska jag ta o packa upp alla saker sen ska jag titta på Hells Kitchen reprisen. Somnade ju ifrån det i tisdags så får titta på reprisen helt enkelt.