Idag slutade jag lite tidigare än vad jag brukar. Så skönt. Jag började med att rensa ut lite ur förrådet. Nu ska det äntligen bli klart där inne och på måndag kommer nya förvaringshyllor. Då ska de gamla garderoberna med dålig inredning ut. Äntligen. Jag insåg en sak idag i alla fall. Vad kablar man samlar på sig genom åren. Så svårt vilka som man behöver och vilka som man inte behöver. Massa adaptrar som säkert går till något viktigt sak som man glömt bort. Jag blir galen.

Jag sorterade bara lite grovt så får jag o älsklingen gå igenom det tillsammans sen. Jag kan inte avgöra själv vad vi ska ha kvar eller ej.

Sen blev jag träningssugen så körde igång ring fit. Då märktes det att jag inte är helt bra än. Jag körde lite mer än en halvtimme och blev genomsvettig. Efter nu så har jag fått upp en hel del slem så det kanske var bra med ett litet enkelt träningspass. Jag fick ner en miniboss i alla fall.

Torsdag imorgon o sen fredag. Så skönt. Är redo för helg nu. Riktigt redo. Jag är så trött i huvudet för tillfället. Då blir det rätt jobbigt att jobba så mycket vid en skärm. Ibland funderar jag på att jag kanske skulle skola om mig. Men samtidigt vill jag inte för jag gillar ju verkligen mitt yrke. Svårt val.