Ja idag är det exakt två veckor kvar. Tiden springer iväg och nu börjar jag bli lite nojig måste jag erkänna. Letar efter minsta tecken på att förlossningen är på gång. Den får ju inte sätta igång eftersom jag inte kan eller får föda vaginalt. Igår trodde jag att det var dags då jag kände precis som jag kände när jag väntade Nora när allt satte igång. Men det lugnade ner sig under dagen som tur var.

Idag har jag inte känt av något alls än… Men har blivit jätteförkyld, hostig och ont i halsen i stället. Så varje gång jag hostar tror jag att jag ska avlida för att det gör så ont. Det känns från mitten av magen ner till knäna ungefär. Hoppas det inte är allvarligt men tycker inte att det borde vara det.

På onsdag räknas bebisen som fullgången. Måste försöka hålla mig dit i alla fall. Det är mitt närmsta mål för tillfället. Men det största och sista målet är ju självklart 8e mars. =)