Är lite tråkig och orkar inte lägga ut några bilder för tillfället. Har inte så många nytagna heller iofs. Får ta lite idag sen.

Helgen har jag, älsklingen och Nora tillbringat på tre olika håll. Nora har varit hos farmor o farfar i Götene, Älsklingen har vart i Mullsjö och i Tyskland och jag har vart i T-dala.

Vi har alla tre haft en bra helg =)

I fredags åkte vi hemifrån vid kvart över tolv. Lämnade av Nora i Götene och fick lite mat. Sen tog vi med oss J och sen fortsatte resan till T-dala för att lämna av mig hos F.

Vi gjorde inte så mycket direkt. På kvällen gjorde F mat och vi åt tillsammans med henne och hennes föräldrar. Sen kom I o P och vi gick över till F och spelade lite spel och hade trevligt =)

Lördag morgon vaknade vi till en halv meter snö ungefär. Inte något vidare roligt för vi hade planerat att åka till Skövde. Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att testa ändå. Det blev en lyckad resa men inte så snabb. Men vi klarade oss hela och välbehållna iaf och det är det viktigaste.

Vi tittade på tapeter, snabbkollade på en syskonvagn, åt lite mat, jag köpte en overall till bebisen och sen handlade vi lite mat för att sedan vända hem.

På kvällen kom I och vi åt lite god mat och tittade på OS. Det var minsann ett spännande lopp med 3 svenskar på topp 10 =)

Söndag kom Älsklingen och hans bror och hämtade mig och sen åkte vi och åt i Götene och hämtade Nora. Det var skönt att komma hem till sig sen efter en trevlig helg. Nu njuter jag bara av att vara hemma =)