Foto0235 DSC01319 Här är mina älsklingsflickor. De är så underbara och söta tillsammans. Nora vill ligga jämte Nikki hela tiden om Nikki ligger på golvet. Hon vill klappa och krama. Hon vill även hålla sin lillasyster men det är fortfarande svårt eftersom hon är så hetsig av sig.

För tillfället är Nora på dagis och Nikki ligger i sin säng och sover. Jag sitter i nattlinne igen efter att ha fått en spydusch över mig. Ska snart göra en disk, sätta igång tvättmaskinen och sen ska jag packa. Vi flyttar till helgen =)

Det ska bli så skönt. Visserligen har grannarna varit rätt lugna den senaste tiden, men vet att de kommer börja till sommaren igen. Sen det bästa av allt är att komma ner till bottenvåningen. Slippa alla dessa trappor som bara är besvärliga när man har två barn att ta upp och ner. Nora får jag dessutom inte bära än på 4 veckor, fast en del lyft av henne blir det nu ändå när jag är själv.

Älsklingen är sin andra dag på jobbet. Igår hade det gått bra så vi hoppas att det gör det idag med. Han är hemma så sent på kvällarna bara vilket är riktigt tråkigt. Han är i stan vid sex och sen om han har tur hinner han med bussen som går 1 minut efter att tåget kommer in, men missar han den så får han gå och är inte hemma förrän nästan halv sju. Det är långa dagar själv tyvärr. Men det bästa är att han har ett jobb som han trivs med och det verkar som han kommer göra det i alla fall. Det var nog lite mer avancerat än han trodde ^^