image

Mitt skrivbord mobbar mig på jobbet. Igår så satt jag och Linda på hennes kontor o gjorde momsavstämning och under tiden så städades mitt rum. Men mitt som det var så kom hon som städar o säger att ditt skrivbord bara åkte upp i en väldans fart. Vanu tänker jag o går till mitt rum. Jajamen mitt skrivbord är så högt upp de kan komma. Hon som städade hade moppat golvet o inte ens vart i närheten av skrivbordet. Utan det åkte bara upp av sig själv.
Vi trycker båda på knappen men inget händer. De slutar med att vaktmästaren fick komma. Han bytte säkringen men de hjälpte inte. Bordet är stendött. Så hela dagen idag har jag fått stå upp på två pallar. Känns som mitt bord ger mig e  pik o säger att du borde stå mer!

Så nu är jag trött i hela kroppen. Fötterna är nog värst nu. Från början var de smalbenen sen låren men nu är de fötterna som värker. Imorgon ska de komma någon o kolla på mitt skrivbord o kan de inte fixa så får jag ett fixerat bord. Så jag hoppas de kan fixa de så jag faktiskt kan börja stå lite.

Men bara en arbetsdag kvar nu..sen semester! Så himla skönt. Första semestern någonsin faktiskt. För när jag skulle ha betald semester på sommaren för första gången föddes Nora. Sen var jag mammaledig. Sen kom Nikki o efter det har jag jobbat varje sommar. Så nu är jag värd några veckor ledigt :)