image

Nu äntligen har jag fått min nya telefon och jag är så nöjd. Batteritiden är helt fantastisk. Jag laddade telefonen i natt och har använt den normalt mycket och jag har fortfarande 56 % batteri kvar. Min gamla mobil hade ju vart död för länge sen.

Veckan som gått har varit riktigt bra. Praktiken flyter på och jag gick och hämtade mina anställningspapper och skrev på dem också. Så nu är det på riktigt. Från 11 maj är jag tillsvidareanställd. Så underbart! Det är så skönt att veta vad jag ska göra när skolan är slut och jag slipper ha ångest över att behöva gå till Ams. Det bästa av allt är att än så länge trivs jag riktigt bra på jobbet.

Imorgon ska Nikki  ha sitt första barnkalas. Hon är så spänd och förväntansfull men hon tror att hon fyller år imorgon. Vi försöker förklara för henne att hon bara ska ha kalas då. Men ja… det kopplar väl imorgon att hon inte fyller år. Nora tycker nog de e lika kul som Nikki att hon ska ha kalas. Det var lite svårt att somna idag.

Men nu är det mesta klart. Lite småsaker imorgon bara sen är vi redo!