wpid-20150304_124841.jpg

Nu kände jag att jag behövde en paus. Har fått eftermiddagen till att skriva på mitt examensarbete men nu slår hjärnan blackout. Har haft huvudvärk hela dagen så det gör ju inte saker och ting enklare. Men förmiddagen har tillbringats med moms och momsrapportering. Spännande! Sen lunch ungefär har jag suttit med examensarbetet och det håller på att ta form. Lagarna är nedskrivna och jag jobbar med vägledningen om löpande bokföring nu. Den är ju mindre rolig måste jag ju erkänna. 94 sidor lång. Det tar sin lilla tid om man säger så.

Sitter och tittar ut och drömmer mig bort lite emellanåt. Det är så fint vårväder ute idag. Tänk om värmen kunde komma lite också. Nu längtar jag faktiskt. Nu är jag trött på kylan och vill ha det lite värmande skönt. Men det kommer väl tids nog antar jag. Är ju bara början av mars än.

När jag kommer hem blir det att göra tårtor. En till barnkalaset på lördag och en till söndag plus en glutenfri. Så jag har att göra. Imorgon tänkte jag försöka mig på en tripp till Skövde för att hämta min nya telefon. Är lite velig nu… jag kanske skulle väntat på S6an i alla fall. Dumma Fredrik som sätter griller i huvudet på mig. Men jag har ju länge velat ha en rosa telefon och S6an finns inte i rosa. Jag gillar ju älsklingens Note väldigt mycket så det kommer nog bli bra men jag kommer nog samtidigt ångra mig flera gånger när folk börjar ha S6an. Men jag vill ju ha en telefon nu. Har ju pratat om de i flera månader och jag och min nuvarande är verkligen inte bästa vänner. Kanske skulle en formatering räcka iofs men då börjar den säkert med sina omstartsloopar igen och det orkar jag inte med!

Ne dags att ta tag i livet och skriva lite till innan fikat!
Hoppas ni har en fin dag och att ni njuter av vårt underbara väder =)