10 minuter efter att jag satte på älsklingens dator som jag alltid sitter vid numera då min egna e helt knäpp så fick jag upp ett fint meddelande från avast att det troligtvis var skadligt virus i operativsystemet och det kunde vara farligt att fortsätta att köra. Så det var bara att starta om och göra en virussökning i bootläget. Hoppas det tas bort nu då jag fyllde på mitt wowkonto igår för att kunna spela lite när Nora är på dagis och min dator gillar inte att man är uppkopplad på nätet för att titta på film eller spela så då behöver jag älsklingens dator.

Dagis går utmärkt för lillgumman. Hon sköter sig fläckfritt. Omtyckt av alla och har fått många nya kompisar. Hon är dock mest med fröknarna eftersom hon inte kan gå än.

Helgen var vi i Mullsjö och lagade bilden. Bromsslangen behövdes byta så ska åka och göra en efterkontroll på bilen nån dag när jag orkar. Är lite lat för det där. Hatar allt som har med bilprovningen att göra :S

Men får väl börja klä på mig så jag blir klar för dagislämning någon gång :)