Länge sen var det i alla fall. Men men.. har vart enormt trött. Får inte in att ta de himla järntabletterna. Man kommer ju alltid på att ta dem i samband med mat och det får man ju inte göra. Blä säger jag åt det.

I helgen var vi i Mullsjö. Lördagen tillbringade vi nere i Ullared. Va fullt med folk på Gekås. Förvånad? Nej inte det minsta. Men köpte en hel del bra saker i alla fall. Nora fick halksockar plus strumpbyxor med halkisar under. Sen fick hon lite julklappar, byggklossar, frottélakan, mugg och lucia kläder för flera år framöver känns det som. Köpte två lucialinnen. Ett i stl 80 och ett i 90/100. De kostade inte mer än 40kr så va fan tänkte jag :P Köpte en supersöt body till henne med. En rosa med barbapappa ögon och mun.

Till mig själv blev det endast en jacka och ett par gravidleggins.
Älsklingen fick 2 jeans, 1 skjorta, strumpor och jacka. Sen köpte vi självklart lite till hemmet. Och lite julklappar till andra. Hela kalaset gick på 4100kr. Mitt mål var 4000 så det var inte så illa ändå.

Behövde inte ta något från sparandet och kunde lägga 2000 till sparande kontot när vi kom hem. Fast det var iofs 2000 som vi lånat när jag inte fick någon akassa. Men helt nöjd är jag. Vi är ju arbetslösa båda två och kunde unna oss saker för 4000 utan problem :) Folk som säger att man är fattig som arbetslös… de måste slösa en hel del. Det gäller att vara ekonomisk bara ju.

Fast december/januari kommer inte bli lika kul. Jag ska gå över till aktivitetsstöd så kommer bara få pengar för 1½ Vecka till räkningarna nästa månad. Eftersom man nu ska gå över till nästa system när det första kommit igång. Jag blir galen!

Det är så dumt. Kommer fylla i papper för aktivitetsstöd från 12e-11e varje vecka. Sen ska pappret till ams för underskrift sen ska de skicka det vidare till f-kassan och sen har f-kassan sin handläggningstid. Blä säger jag… hade vart mycket smidigare och bättre utan ams underskrift.

Börjar jag på praktik sen så ska praktikanordnaren skriva under, ams ska skriva under och sen ska det till f-kassan.. vaddå merjobb hela tiden?