Ställde mig på vågen idag. Den visar –5kg sen jag blev gravid, eller sen de veckorna då jag inte kunde göra så mycket pga trötthet och illamående. Jag är faktiskt stolt!

Egentligen ska man ju ha gått upp några kilo nu, men eftersom jag har några extra om man säger så så ska jag gå upp så lite som möjligt och det är bara bra att det går neråt. Barnet får den näring det behöver bara jag äter rätt.

Nu är jag snart på den vikten jag var på när jag slutade med Herbalife :) 0.3 kg till jag är det. Det är ju ingenting! Och nu gör jag inte särskilt mycket för att gå ner. Äter bättre och rör mig lite mer och på ett annat sätt. Det är skönt att det kan vara lätt ibland. Gäller bara att försöka fortsätta i denna stilen så det inte blir tvärtom sen.

Nu är det lugnt och skönt här hemma. Nora ligger i sängen och sover. Hon ska få mat om en timme. Hon är så förkyld stackarn. Vi skulle åka till Skövde imorgon egentligen, men vi får väl se hur lillgumman mår. Hon måste ju var frisk till på måndag!

Ringt ams idag med för uppföljning av mitt jobbsökande. Hon ville att jag skulle söka praktikplats i Stockholm!!! Men ska ringa vår lokala arbetsförmedling istället och se om man inte kan få praktik i stan på nåt ställe istället. Jag har ju fått dispens att bara behöva söka i närområdet. Men det sa jag inte till tanten jag prata med. Det tycker jag att hon skulle ha koll på. Men ska prata me ams här som sagt och se vad de säger. Får väl ringa dem nästa vecka.