Nu har vi precis kommit hem. Blev en riktig långdag borta. Dagen började med att vi åkte till Skövde och tittade på finkläder. Mamma och J kom också till Skövde och det slutade med att vi åt på Mangos. Riktigt god mat måste jag säga! Jag valde att äta fläskfilé på planka med bearnaisesås och potatismos.

Sen efter maten gick vi till bilen, vinka hejdå till mamma och J. Stod och tjatade med F en stund innan han åkte hem. Nora somnade i bilen under tiden UTAN napp! Det är nog första gången tror jag sen hon var riktigt liten. Hon måste varit något enormt trött lillgumman.

När vi satte oss i bilen kom vi på att vi kunde åka till F i T-dala och hälsa på lite och det gjorde vi. Blev kvar där några timmar som vi tjatade bort.

På hemvägen bestämde vi oss för att hälsa på svärmor o svärfar. Hela kvällen bara försvann. Jag åt lite medan de andra lekte med Nora sen tittade vi på körslaget och sen åkte vi hem :)

Nu är det sängen som gäller för mig i alla fall. Älsklingen är tråkig och gör mig inte sällskap :(