Jag trodde att Nora skulle va frisk till idag. Hon var relativt pigg hela dagen igår men så hittade febern tillbaka till henne på kvällen. Så det blir en dag hemma idag. Nikki har dessutom börjat bli förkyld men hoppas att de håller sig till en lätt förkylning så att hon inte behöver vara hemma. Inget kul med sjukdom.

Igår fick jag dock all tvätt upptvättad. Så skönt. De va länge sen det var helt tomt. Men nu ska det bara plockas ner o in.

Igår kväll var det kör igen. Var inte med förra veckan pga min förkylning. Det kändes igår också att jag inte är helt hundra. Fick inte så mycket luft som man behöver så det var svårt att sjunga. Men cyklade dit och jag fullkomligt älskar min cykel. Det går så lätt o smidigt att cykla på den. Längtar verkligen tills jag är tillräckligt förkylningsfri så jag kan åka på en långtur!