Nu är de här. Mina Galaxy Buds. En rolig leksak som kommer bli perfekt att ha nu i sommar när jag ska cykla då jag har blivit duktig och  börjat använda hjälm. Då kan jag ju inte ha några stora hörlurar på mig. O sen är det ju skönt att slippa alla dessa sladdar som är överallt och kan trassla in sig. När jag hämtade Nikki i skolan idag så cyklade vi förbi tappen så jag kunde hämta dessa. De kom igår men då var jag inte utanför dörren på hela dagen. När vi kom hem så hade jag lovat Nora att börja med hennes skrivbords skiva som ska spacklas, slipas o målas. Sagt och gjort. På med budsen och ut i solen.

Vi ska göra om en gammal garderobsdörr till hennes skrivbord. Jag hittade ingen skiva i bra storlek så kom jag på den briljanta idén att ta en garderobsdörr från källaren. Vi lever i en värld där vi dessutom ska försöka ta tillvara på våra saker och återanvända dem. Så idag har jag slipat, slipat och åter slipat. Sen har jag spacklat lite och slipat lite igen och spacklat lite till. Mitt när jag står där ute och jobbar blir jag så extremt sugen på att ge mig ut och cykla. Jag har fortfarande en förkylning i kroppen. Men jag ignorerade det och tog en kort runda.

Samma runda som sist, lite snabbare men dock något kortare?! Vad det nu berodde på då jag cyklade exakt samma runda. Aja, en lagom runda när man bara ska bege sig ut en snabbis. Borde åka Låstad-Böja någon dag och känna på den rundan med denna cykeln. Men det tar emot lite då jag inte gillar motvinden som det i princip alltid är på den rundan. Men det är egentligen först då jag egentligen har något att jämföra med eftersom det är den rundan jag har cyklat mest med min gamla cykel. Runt 35-40 minuter har jag för mig att den rundan tar och det är ju inte så jättelänge heller. Vi får se. Nu ska det ju bli jättekallt i några dagar. Det var rätt rejält kallt att cykla idag. Ge mig värme nu. Solen behåller jag gärna också!