Hopp då sitter man på tåget till storstaden. Halvt illamående har jag blivit också men är mycket för att jag är lite hungrig plus att jag försökte mig på att räkna lite matte… men det gick ju sådär.. åksjukan gjorde sig påmind direkt. Jag som hade planerat att jag skulle få så mycket tid till att plugga inför alla sex proven. Men det är ju bara att glömma. Ska försöka läsa lite företagsekonomi men känns inte som att det kommer att gå särskilt bra… men men.. se hur jag kommer lösa allt vad skolarbete heter…Studiestress?? Japp! Men det är inte konstigt med 6 prov och 1 gruppredovisning på 2 veckor o veckan därpå ska ett till grupparbete vara klart plus ett stort arbete. Men jag är Zenita och jag klarar det. Så är det bara!

Denna helgen ska jag försöka koppla bort skolan lite. Jag ska bara vara jag. Älsklingen kommer vara hemmavid med barnen så jag kommer varken ha mammasysslor, hemmasysslor eller frusysslor denna helgen. UNDERBART!

Dock försvinner ju inget jobb.. de skjuts ju bara upp… men det överlever jag väl hoppas jag. Snart är det ju flytt med dessutom! Spännande!