20140103_084637-kdcollageNu känner jag mig riktigt duktig. Har vart och tränat flera dagar i rad. I onsdags kväll, i torsdags morse och igår morse samt eftermiddag. Men har man tentaperiod så har man. Lika bra o träna så mycket man kan för nu lär det inte bli mycket tränande om jag ska få in alla kunskaper jag behöver. Tenta nästa vecka och näst nästa vecka. Det kommer bli hårt. Särskilt tentan som vi har näst nästa vecka. Den är ju inte att leka med.

Igår var det mycket som skulle tas in i huvudet. När jag kom hem efter träningen hade jag tänkt att jag skulle sätta mig med skolböckerna men jag var på tok för trött för det.

Jag satte mig helt död i soffan och älsklingen fixade tacos. Så smidigt att äta de numera när man inte har något tacobröd till =) Problemet numera är istället att man lätt äter för mycket. Jag är fortfarande mätt efter maten igår!

Sen efter maten drog jag fram madrassen och la den framför tvn och tittade på Rederiet. Men det blev inte ens ett avsnitt innan jag sov och klockan var inte ens nio!

Så nu är jag uppe tidigt. Ska fortsätta med alla instuderingsfrågor!
Hoppas ni får en bra dag allihop!