2014-01-04 09.01.51Idag och igår har jag suttit med näsan i böckerna hela dagarna. Mesta delen har gått åt till att svara på instuderingsfrågor. Nu är snart alla gjorda. Så skönt. Några kan jag inte svaret på och några har jag inte gjort för vi har inte gått igenom det kapitlet i skolan ännu.

Har även tagit upp Affärssystem och Redovisningskursen lite. Har ju snart tenta där med bara jag får ok från min utbildningsansvarige. Det sitter i alla fall helt okej. Ska kolla lite på representation, leasing och sådana lite annorlunda saker. Skattekontot när de gäller preliminärskatten måste jag med repetera tror jag.

Nora, Nikki o Johan har vart iväg i Lidköping och ätit god mat och då har jag fått bra med ro till att plugga. Ställde in träningen med för ville inte behöva stressa iväg dit. Har tränat bra i veckan ändå. Se hur de går nu i veckan som kommer. Det blir svårare att få tid. Men kan kanske åka in någon morgon o träna lite.

2014-01-05 18.07.32
Mitt i pluggandet har jag faktiskt tagit en liten paus och pusslat lite med Nora o Nikki. Nora fick ett 160 bitars pussel i julklapp och jag trodde det skulle vara jättesvårt för henne. Men jag tror nog att hon skulle klara det själv också! Tror minsann en liten dam har fått mammas pusselintresse! Jag har dessutom ett disneypussel som ligger o väntar på mig i garderoben. 1000 bitar. Jag har sparat på de länge och när jag tycker jag är värd det och har tid då ska jag pussla det! Men vill vänta lite till. För när jag väl pusslar det så vet jag att de kommer ta slut så fort =(

Ne nu får de blir plugg igen! Lika bra att hålla igång när man ändå är hyfsat pigg fortfarande =)