image

Usch så dåligt jag mådde innan idag. Jag åt en halv, eller ja nästan en halv påse Ahlgrens bilar och lite mörk choklad. Det var inte speciellt gott och det var helt klart inte värt det! Jag blev så illamående och jag fick ont i magen. Det är samma visa varje gång så jag förstår inte varför jag ens väljer att utsätta mig för det. Det är bättre att jag håller mig till LCHF. Då mår jag bra och slipper dessa bekymmer med magen. Då har jag ju vara de vanliga magonda att bry mig om.

Men i alla fall. Jag lät inte illamåendet stoppa mig utan åkte och tränade i alla fall. 30 min easyline och 20 min crosstrainer backpass. Nu är illamåendet bättre dock har jag fått huvudvärk istället men jag får bara skylla mig själv. Synden straffar sig själv eller vad är de man säger.

Skönt är de nu i alla fall. Ska strax in i duschen. Ica kör spinning så måste ändå vänta på henne. Jag skulle också vilja köra spinning men min fot klarar inte det tyvärr. Jag bröt ett ben i den när jag var 17 och gick inte till läkaren förrän sex veckor senare. Jag vet inte hur det har påverkat foten nu i efterhand men när jag testade spinning så kändes de som att jag fick knivar inkörda genom foten och det var inte särskilt skönt. Så ska gå ner några kilon till för att se om det blir bättre. Jag hoppas de för spinning e väldigt roligt :)