Klockan är snart sju och jag sitter ute på framsidan o lyssnar på lugnet. Jag hör fåglar kvittra, tvättmaskinen tvätta o ventilationen jobba. Det är i princip vindstilla 13 grader och sol. Det kan nästan o inte bli bättre. Jag skulle betala dyrt för att få ha de såhär varje morgon. Men då skulle man väl inte uppskatta det antar jag.

Jag har varit vaken ca 1,5 timme o uppe 1. Jag har plockat ner tvätt o städat upp lite inne. Ändå har dagen knappt börjat. I like it!

Igår åkte vi på hemlig utflykt. Det blev riktigt lyckat. Barnen blev överlyckliga bär de fick syn på vårt vi var på väg och ännu gladare blev de när de gick reda på att vi skulle tillbringa hela dagen med Fredrik med familj :)

Det blev en jätte trevlig dag men med lite konstigt väder. Ena stunden var det varmt för att i nästa va kallt. Men det var lagom mycket folk och vi åkte lite i tivolit och tranan för att äta och sen bada. Vad feg jag blivit på äldre dagar. Attraktioner är inga problem men vattenrutschbanor. Där är jag inte lika katig längre alltså. Men det blev några forsar i alla fall. Men de va rätt kallt i vattnet.

Nåt jag tänkte på är att jag trots min kropps vikt så skäms jag inte med att gå i bikini. Det är väldigt skönt. Jag ser ut som jag gör, väger de jag gör o är som jag är. Det är liksom bara och vara nöjd med det jag har. Skönt att ha kommit till det läget. Sen är det klart att det vore trevligt att vara några kilo lättare och några storlekar mindre. Men finns inte självdiciplinen så kommer jag inte komma dit heller. Just nu känns det bara skit it. Men börja träna. Men saken är den att jag känner mig som Agda 80 när jag äter så att jag går på kolhydratdrift istället för fettdrift. Det kanske kommer en dag jag bara helt accepterar. Vi får se. Just nu känns det bara tungt. Jag har ingen inspiration.

Jag får så konstiga cravings. Just nu suktar jag efter fil med banan när jag går på fettdrift. Så tänker jag fil med banan är jag inte av ondo och jag äter o så kommer den där jäkla sockerdjävulen med sitt mantra att godis är gott. Eller hur att det är. Jag gillar inte ens godis längre. Ändå får sockerdjävulen mig att äta det så jag mår illa. Hur sjukt är inte det?

Jag måste komma på något att äta i dessa lägen så att jag inte faller dit. Något som man alltid har hemma.