Midsommar 2019 idag. Bilden ovan är tagen midsommar 2005. En tid då man tyckte att man var mycket man inte var. Men full av förväntan. Min första midsommar med min andre hälft. På den tiden jag tyckte att det var snordyrt med jordgubbar som kostade 25 kr litern. Jag fick agera midsommarstång till Fredrik o Älsklingen. De hade skit kul. Tänk att detta redan är 14 år sedan. Det känns som att det var typ 5 år sen. Men det var när vi precis hade slutat gymnasiet och det kändes som att vi hade hela livet framför oss. Vi visste inte vad vi skulle göra till hösten. Vi visste inte någonting där och då egentligen. En tid då dörren stod på vid gavel. Men tänk så bra det blev!

Tillbaka till verkligheten. Slut efter ett trevligt midsommarfirande i andra änden av Timmersdala med god mat och trevligt sällskap. Nikki gav upp först så det blev en relativ tidig kväll. Men hon va så trött. Halv nio är ändå sent för att vara henne.

Många glada skratt, historier och minnen blev det. Kubbspel massor med mat och sedvanligt midsommarregn. Precis som en midsommar ska vara.

Nu längtar jag till semestern ännu mer. Det ska bli så skönt att vara ledig. Men två dagar till innan en veckas jobb till ska göras! Härligt!