image

Oj vad tiden springer iväg. Jag har tänkt  uppdatera här under en veckas tid men det har bara inte blivit av. Den 8 maj stod vi alla där, eller ja, nästan alla. Det var tyvärr en som inte kunde närvara. Över 30 nya redovisningsekonomer. Många av oss har redan jobb att gå till men tyvärr inte alla. Jag hoppas att alla får jobb snart för det är vi värda!

En vecka har gått men jag har nog inte riktigt fattat det ännu. Det känns som praktik men ändå inte. Jag har fått byta kontor igen för det ska flytta in en nyanställd och en sommarvikariat i mitt gamla. Men det känns helt okej. Flyttade in på mitt nya kontor igår så är inte helt hemmastadd ännu men det kommer nog nästa vecka.

Förra helgen var det fullt upp. Examen på fredagen och på kvällen kom Anne och Emsan. Lördag förmiddag åkte vi till silverfallet och gick runt och myste. Eftermiddagen var fylld med kalas för mig och Nora. Söndag var det kalas igen på eftermiddagen. Barnkalas. Men innan det umgicks vi med Anne o Emsan innan det blev dags att skjutsa dem till tåget.

Veckan som har gått så har vi inte gjort så mycket. Haft de lugnt och jag har jobbat. Så har varit trött på kvällarna. Köpte mig dock nya träningskläder i onsdags så nu vill jag snart träna :) Igår var mormor här och var barnvakt medan jag o älsklingen jobbade för Nikki hade feber. Sen hängde Nora med till Mullsjö så här hemma är bara Nikki nu och idag har hon varit feberfri så vi tog en snabbtripp till Skövde. Annars har vi haft en lugn dag.

En liten sammanfattning blev de..hade tänkt fixa med bilder från veckan men de får bli en annan gång. Ha en fin helg alla