Tiden kryper fram. Jag är så redo på semester men en vecka kvar. Sen är det äntligen lite ledigt. En vecka har gått och det har varit fullt upp. Vädret är helt underbart! Midsommar för en vecka sedan. En helt perfekt dag. Underbart väder med 30 grader varmt. Först hade vi lite hemmamys med midsommarmat och familjetid. Sen på eftermiddagen trampade vi bort till Micke & Tove och barnen för ännu mer god midsommarmat. Kvällen bara försvann. Men det är väl så när man har trevligt. Framåt elva trampade vi hem igen då våra barn började bli trötta.

På midsommardagen var det lika fint och varmt väder. Denna dagen skulle vi fira Julia som fyllt år. Så vi gjorde oss i ordning och for iväg till Kålland. Vi har inte varit i hennes stuga sen hon flyttade in men vilken mysig och underbar liten stuga. Så skulle jag också kunna tänka mig att bo. Riktigt mysigt. Men vi glömde bort att fixa inflyttningsblomma.. men det får vi köpa en till nästa gång. Vi fick ännu mer midsommarmat och smörgåstårta. Hemmagjord smörgåstårta. JÄTTE god! Även denna dag bara försvann men innan vi for hem så ville Nora bada. Så vi åkte till Sjölunda för ett dopp. Jag o Nikki hoppade dock över och tur var det för det var tydligen minusgrader på botten enligt Nora. DÅ är det kallt om Nora tycker att det är kallt. När vi sitter och väntar på att de ska göra sig i ordning så ringer telefonen. Det är Jörgen som ringer och undrar om vi vill komma ner till Mullsjö dagen efter för att åka lite båt. Såklart vi vill! Eller ja, alla utom Nikki.

Söndag så ställer vi klockan för att åka ner till Mullsjö och åka lite båt. Vi släpper av Nikki hos mamma och åker upp till Jörgen. Det blir en heldag på sjön och jag bara njuter. Jag älskar ju vatten och jag älskar värme! Sommaren när den är som bäst helt enkelt. Nora försökte några gånger med att komma upp på vattenskidorna men hon har samma problem som hennes mamma hade. Det går bara inte att komma upp. Men skam den som ger sig. En vacker dag kommer hon också att komma upp. Midsommar helgen var verkligen toppen och det kändes som att jag hade semester. Men efter helgen var jag rejält mör. Därav så tyst här. Jag hade nog behövt lite semester.

Måndag kommer och det fina vädret fortsätter och vi åker o badar efter jobbet. Jätteskönt i vattnet. Jag och barnen badar och Johan ligger på stranden. Det är som det ska vara helt enkelt.

Veckan har gått superfort! Jag borde vilat lite mer än vad jag gjort. Men det har ju varit så underbart väder så jag har varit dålig på att vila. Idag på eftermiddagen sa kroppen ifrån och jag blev super yr. Det var bara att lägga sig i soffan ute i paviljongen och vila. Nu sitter vi här jag och Nikki o väntar på att älsklingen ska komma hem från affären så vi kan fixa lite kvällsmat. Vi är rejält hungriga!

Imorgon blir det nya äventyr. Nora ska åka iväg på egna äventyr och jag ska åka iväg på mina. Nikki och Johan blir hemma och håller koll på hus o hem samt katt!