Borde egentligen inte tänka på det än, men har tänkt på babysim hela morgonen. Man vet ju inte om allt kommer gå bra med bebisen men har inte kunnat sluta tänka på babysim helt enkelt.

När Nora var liten var valet helt självklart. Hon skulle gå på babysim i Götene för det var bara där det fanns. De hade inte startat upp i stan än. Men går allt bra med denna bebisen också lutar det till att gå i Götene igen.

Vet inte om priserna är densamma som när vi gick med Nora, men då kostade 10ggr 690kr. Här i stan kostar 8ggr 800kr. Det är rätt mycket dyrare. Dessutom färre gånger och är man borta någon gång så är det ju inte alls många gånger kvar.

Nora var ju borta ca 2 gånger per period pga förkylning eller någon annan sjukdom. Det var nog de flesta som gick eftersom barn är så känsliga och är de krassliga ska de ju inte bada i en simhall.

Så det lutar verkligen åt Götene, dels för att de iaf förr var billigare, hoppas de är det fortfarande och för att det är fler gånger. Babysim är ju så underbart =) Hoppas verkligen allt går bra med nästa bebis och att h*n kommer älska babysimmet lika mycket som Nora gjorde =)

nora badar 1Foto: Niclas Silverstrand