I går torsdag blev det som vanligt att lämna barnen på dagis. Sen gick jag hem och jag var så trött att jag somnade och sen tittade jag en liten snutt på Uppdrag Granskning innan det var dags att hämta skruttarna.

Sen åkte vi raka vägen till Gammelfarmor i Lidköping. Där fick vi fika och barnen lekte. När det var dags att åka till Tandläkaren med Nora ville Nikki vara kvar hos gammelfarmor så det fick hon.

Väl hos tandläkaren var Nora lite nervös. Men när tandsköterskan kom så släppte det och hon var inte det minsta blyg vilket hon annars brukar vara men nu svarade hon på frågorna helt själv och det var riktigt skönt.

2013-05-23 15.24.17Sen var det dags att hoppa upp i stolen. Det gick kanon och Nora fick sticka fram fingret för att känna hur det skulle kännas för tanden när apparaterna nuddade på den. Det var alltså dags för polering och flourlackning. Allt gick kanonbra och Nora fick hur mycket beröm som helst efteråt av tandsköterskan. Nästa gång bokade hon 20 minuter istället för 40! Stolt mamma till duktig tjej måste jag säga. Så nästa gång vi ska dit blir i augusti.

Ett evigt springande hos tandläkaren men inte tackar man nej till extra behandlingar när det gäller nåt så viktigt som tänder. Var 3e månad ska Nora få flourlackning av tänder. Det känns så skönt att de börjar med det såhär tidigt eftersom hon med all sannolikhet kommer att få tandställning om några år.