2013-05-23 13.30.09Nu ligger jag efter igen med dessa uppdateringar. Mitt nyårslöfte vill inte gå nått bra. Men ska försöka berätta lite vad som hänt det senaste. I onsdags var barnen på dagis som vanligt efter det åkte vi till Skövde för att träffa Lovisa.

Hemma hos henne o Martin blev det smörgås och bullar. Barnen helt saliga. Det var kul att träffa henne igen. Det var ett tag sen sist men vi har lika trevligt varje gång. Nästa gång ska de komma ut hit och grilla. Får se till att börja städa ute på uteplatsen så det går att sitta där.

Barnen lekte jättebra och det var skönt att de skötte sig. En aningens lättad mamma andades ut när vi satt i bilen hem igen. Man vet ju aldrig va de där busungarna kan hitta på när de sätter den sidan till.

Hem i alla fall och hämta upp älsklingen vid vägen och sen var vi hemma en stund innan Ica kom och hämtade upp mig och vi for iväg för ett danspass på Lifeclub. Efter passet så saknade jag Linedancen något enormt för vi dansade en dans som jag dansade när jag gick på linedance. Men men en vacker dag kanske man tar upp det där igen =)

(Nikki somna i bilen som vanligt på väg in till Skövde)