image

Idag var sista dagen sommarland var öppet så då var vi där. Vi har ju lovat barnen att vi ska åka dit en sista gång innan de stänger så nu gick de inte skjuta upp det mer. Men vilket kanonväder vi fick. Vi tog med oss tröjor med de hade vi inte behövt för de var bara på första 10 minuterna.

Barnen åkte och hade skoj. Vi åt mat o bara njöt i de härliga vädret. Men alla var trötta efter gårdagens äventyr då vi var på marknad i Mullsjö och tittade förbi Adam i Sandhem där de hjälpte honom att bygga på hans hus.

Denna helgen har minst sagt vart intensiv men den har varit hel lyckad. Vi åkte ner i fredags redan för Jörgen o Johan skulle greja med bilen. Jag var helt slut efter två intensiva veckor på jobbet. Har jag inte vart på jobbet så har huvudet varit fullt med tankar om jobbet. Men nu stängde vi juli månad i fredags så nu kan jag koncentrera mig på augusti några veckor innan det blir delårsboksslut.

Hmm känner att detta inlägget blir väldigt hoppigt. Får skylla på att hjärnan är död. Nu ska jag i alla fall göra kantarellstuvning. Så himla gott :)

Imorgon börjar min andre hälft jobba o barnen börjar fritids o dagis. De kommer göra dem gott att få vara ifrån varandra lite. Kan man vara för tajta då är dem det. Men det har ju sina fördelar med :)