nedfallna träd

Usch o fy för storm. Är lite orolig för vår bil måste jag säga. Står ju vid vägen jämte massa träd! O tror inte älsklingen tänkte på att ställa den vid stängslet som kanske kan skydda lite lite.. o jag säger bara VILKEN TUR VI ÄNDRADE PLANER IDAG!

Först var tanken att jag skulle skjutsa ut älsklingen till vägen för att själv ta bilen till Skövde idag för att slippa beställa taxiersättningstur istället för bussen idag. Men sen kom snålheten hos mig och tyckte det var onödigt att åka sammanlagt 6 mil när det bara behövde vara 1 mil. Så jag tog tag i och ringde runt och frågade hur det fungerade så nu ska taxiersättningstur vara beställd iaf.

Älsklingen passerade iaf detta stället som jag har med en bild på strax innan 6.56…troligtvis var det bara nån minut innan för han var ute vid vägen strax innan sju. Och hade jag skjutsat honom hade jag säkert blivit sittande och behövt vänta på att någon kom och hjälpte till att flytta trädet. Iofs kunde jag ju åkt över till andra körfältet ser jag nu.. men iaf.. kunde ju ha fått trädet på mig!

För ett tag sen installerade jag en app till telefon. Idag plingade den till så fint och berättade om detta trädet. Därför jag fick reda på det. Nu gillar jag verkligen appen skarpt!

Nu ska jag sätta mig med skolarbetet innan det är dags att åka till skolan. Skönt med sovmorgon så man kan plugga lite innan skolan! Man är ju så trött efter en skoldag!